Fietsverkoop levert al duizend euro op voor renovatie dorpshuis De Linde in Oirlo

Paul Classens neemt samen met Theo Peeters van de sponsorcommissie de cheque in ontvangst.  © projectteam De Linde

Oirlo/Wanssum -

Oirlonaren die een nieuwe fiets nodig hebben en deze bij Rob Dekkers in Wanssum kopen, geven de renovatie van hun dorpshuis daarmee een extra financiële impuls.

Marcel van Lier

Dekkers Tweewielers schenkt van elke verkochte fiets vijftig euro aan de verbouwing van gemeenschapshuis De Linde in buurdorp Oirlo. Voorwaarde is wel dat de koper woonachtig is in Oirlo en een rijwiel van minimaal 500 euro aanschaft.

Inmiddels hebben twintig Oirlonaren een fiets gekocht bij Dekkers. Samen zijn ze daarmee goed voor een sponsorbedrag van duizend euro. Vorige week ontving voorzitter Paul Classens namens het projectteam dat de renovatie leidt, een eerste cheque uit handen van Rob Dekkers, eigenaar van de rijwielzaak. Want er volgen er meer. De Wanssumse ondernemer liet weten dat de actie wordt voortgezet.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal