Hulpdiensten moeten te hulp schieten voor ambulance die van de weg raakt en lantaarnpalen schampt

© Edward-Media

Swalmen -

Een ambulance is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt nadat deze van de weg raakte in Swalmen. Er vielen geen gewonden.

Redactie

Op de Rijksweg Noord verloor de chauffeur door nog onbekende reden de controle en raakte van de weg. Vervolgens botste de ambulance tegen een lantaarnpaal die daardoor omver werd gereden. Het voertuig kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een stoeprand nadat eerst nog een andere paal op een fietspad werd geraakt.

De ambulance liep flinke schade op. Hulpdiensten rukten met meerdere eenheden uit; er was veel politie aanwezig, brandweer en een andere ambulance werd opgeroepen om de collega’s te controleren. Niemand raakte gewond.

Het is nog onduidelijk of de ambulance onderweg was naar een melding; dat wordt nog onderzocht. De weg was tijdelijk afgesloten.

De ambulance liep flinke schade op. © Track’88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal