Familiestrijd bij Jumping Indoor Maastricht

© Harry Heuts

Maastricht -

Jumping Indoor Maastricht heeft het deelnemersveld voor de komende editie bekendgemaakt, met daarop meerdere gezinsleden van de Nederlandse families Van der Vleuten, Thijssen en Houtzagers. Het evenement staat van 4 tot 6 november op de agenda.

Redactie

Springruiter Maikel van der Vleuten, die een individuele bronzen medaille veroverde op de Olympische Spelen van 2020 en acht jaar eerder zilver pakte met het landenteam, treft onder meer zijn vader Eric en broer Eric junior. Limburger Leon Thijssen, tweevoudig winnaar van de Grote Prijs van Maastricht, komt dochters Mel en Sanne tegen. Vader en dochter Marc en Nina Houtzagers zijn eveneens present.

Voor België is de familie Philippaerts goed vertegenwoordigd. Vader Ludo en zoons Nicola en Olivier komen naar JIM. Nicola won de Grote Prijs van Maastricht in 2017 en Olivier een jaar later.

De Nederlanders Willem Greve, Kevin Jochems, Leopold van Asten en Kim Emmen zijn ook aanwezig in Limburg. Andere bekende namen zijn de Fransman Julien Epaillard, de Duitser Hans-Dieter Dreher, de Zwitser Bryan Balsiger en Denis Lynch en Michael Pender uit Ierland.