Gouden speld voor Hay Timmermans van Hengelsportvereniging Gemeente Venlo

Venlo -

Hay Timmermans, oud-voorzitter van Hengelsportvereniging Gemeente Venlo, heeft zaterdag 15 oktober een gouden speld ontvangen van Sportvisserij Limburg.

Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse feestmiddag van Hengelsportvereniging Gemeente Venlo waar Timmermans werd verrast met een bezoekje van Dieter Breuer, secretaris van het bestuur van Sportvisserij Limburg en voorzitter van het Decoratiecollege. Hij reikte aan Timmermans, onder het toeziend oog van zijn aanwezige familie, de speld uit met een oorkonde uit voor zijn vele verdiensten voor de Venlose visvereniging.

Meerdere functies

Zijn echtgenote mocht hem de onderscheiding opspelden. Timmermans verzorgde naast het voorzitterschap ook de ledenadministratie van HSV Gemeente Venlo. Mede vanwege gezondheidsredenen heeft Timmer de voorzittershamer overgedragen aan Elian van Ewijk. Hij blijft wel aan het bestuur van Hengelsportvereniging Gemeente Venlo verbonden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal