Wie wordt de Maestro van Arcen? Vijf inwoners treden op als dirigent van de harmonie voor één avond

© ING Image

Arcen -

Vijf dorpelingen doen op zaterdag 5 november een gooi naar de titel ‘Maestro van Arcen’.

Marcel van Lier

De formule van deze concertavond met en door de Koninklijke Harmonie van Arcen is gebaseerd op het populaire tv-programma ‘Maestro’, waarin bekende Nederlanders zonder ervaring een orkest dirigeren. De kandidaten die in Arcen met een stokje in de hand voor de leeuwen worden gegooid, zijn Bianca Hovens, Bram Clevis, Herman van der Coelen, Anne Knelissen en Jelle Nelissen. Ze hebben ter voorbereiding een stoomcursus gevolgd bij Joop Derks, de dirigent van de harmonie. Een vakjury bepaalt samen met het publiek wie van hen als beste uit de verf komt.

Maestro van Arcen vindt plaats in MFA De Schans. Kaarten à 8,50 euro zijn te koop ElectroWorld Cup en Lemmen Tweewielers. Aan de kassa bedraagt de entree 10 euro. Kijk voor meer informatie op de website van de harmonie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal