Camper belandt pal naast spoor na aanrijding met auto: urenlang geen treinverkeer tussen Maastricht en Sittard

Camper belandt pal naast spoor na aanrijding met auto: geen treinverkeer tussen Maastricht en Sittard. © Orange Media

Elsloo -

Tussen Maastricht en Sittard was woensdagmiddag een tijdlang geen treinverkeer mogelijk vanwege een camper die na een aanrijding met een auto pal naast het spoor was terechtgekomen.

Redactie

Het voertuig kantelde omstreeks vier uur na een botsing op de Schuttersstraat in Elsloo. De slachtoffers van de aanrijding zijn ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Op het traject tussen Maastricht en Sittard reden urenlang geen treinen van Arriva en de NS. Arriva zette bussen in om treinreizigers alsnog te kunnen vervoeren. Rond kwart voor zes kon de normale dienstregeling weer worden hervat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal