Borstoperatie Floor Jansen geslaagd: ‘Verwijderen van tumor ging goed’

Floor Jansen.  © Ville Juurikkala

Zangeres Floor Jansen, die is opgegroeid in Beegden, is met succes geopereerd aan een tumor in haar borst. De zangeres laat vrijdag via social media weten dat haar operatie goed is verlopen en dat ze goed aan het herstellen is.

Redactie

De zangeres maakte eerder deze week bekend borstkanker te hebben. Het lijkt „een niet-agressieve vorm van kanker te zijn die waarschijnlijk ook niet is uitgezaaid”, zei ze daar woensdag over.

„De operatie om de tumor weg te laten halen ging goed en verliep zonder verrassingen”, schrijft Jansen vrijdagmiddag bij een foto met haar dochtertje. „Het zal wel een paar weken duren voordat het onderzoek naar de tumor is afgerond, ik houd jullie op de hoogte.”

Jansen maakt gelijk gebruik van de mogelijkheid om het medisch personeel te bedanken dat voor haar heeft gezorgd. „Ik voelde me volledig veilig in jullie handen. Jullie zijn strijders, niet alleen in het ziekenhuis waar ik was, maar wereldwijd. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan!”

Lees ook: Borstkanker vastgesteld bij zangeres Floor Jansen

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal