Man gewond na mishandeling met onbekende stof in Venlo: volop hulpdiensten aanwezig

Hulpverleners in speciale pakken aan de slag bij de ingang van de ambulances bij het VieCuri ziekenhuis. © Track88

Venlo -

Een bewoner van een pand op de Florence Nightingalestraat in Venlo is zondagmiddag mishandeld met een vooralsnog onbekende stof.

Redactie

De eerste melding van de mishandeling kwam binnen rond drie uur zondagmiddag. De hulpdiensten waren snel ter plekke en kwamen er al snel achter dat de man was mishandeld door het gebruik van een onbekende stof. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

De gewonde man is naar het VieCuri ziekenhuis in Venlo vervoerd en wordt daar momenteel behandeld aan zijn verwondingen. Ook bij het ziekenhuis zijn er hulpverleners in speciale pakken aan de slag bij de ingang van de ambulances. Volgens de politiewoordvoerder zijn er geen hulpverleners gewond geraakt.

Drie andere personen zijn via het slachtoffer ook in aanraking gekomen met de stof. Zij zijn inmiddels in het ziekenhuis ontsmet en hebben verder geen klachten, aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio Limburg-Noord. Hoe de man in het ziekenhuis eraan toe is, kon de woordvoerder niet delen.

© Track 88

Wel zijn er meerdere teams van de brandweer en de politie ter plekke en is er door de hulpdiensten opgeschaald naar grip 1.

Geen aanhoudingen 

Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht. De omgeving is afgezet en de politie doet momenteel technisch en tactisch onderzoek op de locatie. De brandweer is ter plaatse om technisch onderzoek te doen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De omgeving van een pand aan de Florence Nightingalestraat. © Track88