Twee mannen opgepakt na mishandeling en vrijheidsberoving van minderjarige

Kerkrade/Heerlen -

Twee mannen zijn door de politie opgepakt nadat er vrijdagmiddag een minderjarige mishandelde jongen is aangetroffen in Kerkrade. Het slachtoffer is - voorafgaand aan de mishandeling - door meerdere personen meegenomen uit zijn woning in Heerlen.

Redactie

Dat meldt de politie op Twitter. De verdachten zochten de minderjarige jongen vrijdagochtend - vanwege een conflict - op rond half twaalf in zijn huis in de Haarlemstraat in Heerlen. Ze namen hem mee in een Volkswagen Touran, waarna de jongen enige tijd later - ongeveer rond half één vrijdagmiddag - gewond teruggevonden werd op de Nullandstraat in Kerkrade. Het slachtoffer is direct met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie startte een onderzoek en hoorde meerdere getuigen. Ook zijn er camerabeelden veiliggesteld. Vrijdagmiddag werd de eerste verdachte - een 25-jarige uit Kerkrade - opgepakt. In de nacht van zaterdag op zondag volgde de tweede aanhouding: een 29-jarige man uit Heerlen.

De politie verwacht de komende dagen mogelijk nog meer personen te arresteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.