Westa verliest van TOGB

© Getty Images/EyeEm

De mannenploeg van Westa heeft thuis met 4-3 verloren van nummer drie TOGB. Westa is daarmee met nog een duel te gaan zo goed als uitgeschakeld voor de play-offs.

Roel Heynen

De enkelspelen tussen Westa en TOGB uit Berkel en Rodenrijs werden eerlijk verdeeld onder beide teams. Nadat Arturs Reinholds de eerste pot in vijf games verloor, kon Jelle Moris wel met 3-2 winnen. Westa kwam na de derde wedstrijd op voorsprong doordat Per Gevers van international Milo de Boer wist te winnen met 3-1.

Na de pauze won Reinholds ook zijn tweede enkelspel niet. Gevers bracht zijn team wederom op voorsprong door een zeer spannende partij met 3-1 te winnen van Tim Gras. Jelle Moris verloor de laatste single met 3-2 van De Boer. Het dubbelspel van Reinholds en Moris moest de beslissing brengen. Het koppel verloor met 3-1, waardoor meteen ook de hele partij met 4-3 naar TOGB ging.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal