Camperstalling met Diese Box!

© Diese Box.

Kaldenkirchen - „In dichtbevolkte gebieden is grond relatief schaars en duur. Vanuit deze gedachte is het idee van Diese Box ontstaan”, vertelt Carel Thomson lachend. „We zijn in het diepe gesprongen en zijn gewoon begonnen meerdere verdiepingen op elkaar te bouwen. “In Nederland hebben we dit al 18 maal zeer succesvol gedaan. De start van de bouw van het video bewaakte complex aan het Herrenpfad-Süd 2 in Nettetal is gepland voor januari 2023. Daar verrijst op een oppervlakte van 5068 m² een effectieve oppervlakte van 8107 m². De te verhuren en te verkopen oppervlakte zal 5727 m² bedragen, bestaande uit 138 boxen, verdeeld over drie verdiepingen. Het gehele complex met altijd eigen toegang wordt omheind, met een elektrische poort en met 24/7 videobewaking uitgerust.

Aangeboden door Diese Box

Voordelen„Het voordeel is dat u met uw voertuig helemaal tot de deur van uw box kunt doorrijden. U heeft geen gedoe met steekwagens, hoeft niet op een lift te wachten en hoeft dus geen grote stukken met zware dingen te dragen”, vertelt de bedrijfsleider van Diese Box Nettetal GmbH van de plaats besparende opslagruimte. De box kan ook als garage worden gebruikt, zowel zakelijk als privé, denk hierbij bijvoorbeeld aan camperstalling. Alle Boxen kan men zelf voorzien van een entresol voor extra tussenruimte. De vloerbelasting van de Boxen is 500 kg per m². Huurders en kopers hebben alle dagen 24-7 toegang tot hun Box. Het complex bevat vijf algemene toiletten, inclusief 1 invalidentoiletruimte. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid.

© Diese Box.

Diese BoxDe gemiddelde Box is 3,5 meter breed, tien meter diep, vijf meter in hoogte en kolomloos in de ruimte. Elke Box is voorzien van een elektrische sectionaal deur van drie meter breed en 4 meter hoog, met afstandsbediening en voorzien van een loopdeur. Daarnaast beschikt elke Box over elektra met een eigen tussenmeter en meterkast, wandcontactdozen en een wateraansluiting met waterafvoer. De goede verlichting zorgt voor een comfortabel gebruik van de Box. Voor de veiligheid is elke Box uitgerust met een brandblusser. „Dankzij de hoge isolatiestandaard beschikt de Box over een ideaal ruimteklimaat en wordt het ontstaan van condenswater voorkomen.” verzekert Carel.

© Diese Box.

Modern„Onze Boxen zijn ideaal voor de opslag van oldtimers alsook voor andere waardevolle objecten die vochtvrij moeten worden opgeslagen”. De videobewaking maakt het mogelijk dat voertuigen veilig verplaatst kunnen worden binnen het complex. „De infrastructuur is, dankzij de makkelijke bereikbaarheid op het industrieterrein gewoon perfect!” aldus Carel, „via de Autobahn 61 bent u binnen 2 autominuten rijden bij het complex”.

AdresDiese BOX Nettetal GmbH, Herrenpfad-Süd 2, 41334 Nettetal.

Meer infoCarel Thomson, telefoon: (24/7) +31653545719.