Speelpark Klein Zwitserland vormt decor voor bosloop Limbra Cross Competitie

© Purity Photography

Tegelen
Silke van Deelen

Scopias Atletiek houdt op zondag 13 november, in samenwerking met speelpark Klein Zwitserland, voor de elfde keer de Scopias Klein Zwitserlandcross als onderdeel van de Limbra Cross Competitie.

In dit stukje natuur, ontstaan vanuit een kleigroeve, heeft Scopias Atletiek enkele routes uitgestippeld over diverse afstanden. Iedereen kan aan dit evenement deelnemen, zowel wedstrijdatleten als trimmers/recreanten. Het evenement start om 10.30 uur met de lange cross over 9500 meter, om 11.30 uur gevolgd door de korte cross over 4600 meter. Daarna volgen de juniorencategorieën. Als laatste komen de allerkleinsten aan de beurt. De kiosk bij de ingang van het speelpark dient als wedstrijdsecretariaat waar deelnemers hun startnummer kunnen ophalen of eventueel nog kunnen na-inschrijven tot twintig minuten voor aanvang van een onderdeel. De beste drie lopers per onderdeel en categorie ontvangen een prijs.

Voor meer informatie en voorinschrijven, kijk op www.scopias.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal