Samen koken en eten moet inwoners Vaals dichterbij elkaar brengen

© Gemeente Vaals

Vaals -

Inwoners van de gemeente Vaals die het leuk vinden om elkaar te treffen of nieuwe mensen te ontmoeten, zijn maandagen 7 en 28 november én 12 december welkom in de Oude Pastorie.

Redactie

Op initiatief van Peter Heidenrath, Olga Bertrand-Velraad, Heinz Rodenbusch, Annemie Neus en Jo Senden wordt daar tussen 14.00 en 18.00 uur samen gekookt, gegeten en van gezelligheid genoten.

Lees ook: Van samen koffie leuten tot leren luisteren: Vaals komt met honderd ideeën om eenzaamheid te verdrijven

Met elkaar maken we een gezonde warme maaltijd klaar. Iedereen helpt een handje mee door groenten te snijden, aardappels te schillen, tafels te dekken, af te wassen en op te ruimen. Zo ontstaat een levendig contact tussen mensen en komen ze hun verhalen kwijt. We schuiven vervolgens samen aan tafel, licht Olga Bertrand-Velraad toe.

De eigen bijdrage is vijf euro. Bel of mail voor meer info en aanmelding naar 06-83046117 of wijvaals@vaals.nl. Adres Oude Pastorie: Kerkstraat 41 in Vaals.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal