Twintigers stichten brand op speelveldje in Venray en mishandelen 62-jarige man

© Wijkagent Venray Centrum/Instagram

Venray -

Twee twintigers hebben dinsdagmiddag brand gesticht en een 62-jarige man mishandeld op een speelveldje in Venray.

Redactie

Het voorval deed zich rond half twee voor op een speelveldje tussen de Bingelkruid, Kruidenlaan en Aronskelk. Eerst werden een picknicktafel en twee bankjes vernield en vervolgens werd een 62-jarige man mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op aan zijn gezicht.

De daders zijn vervolgens via het speelveld naar de Kruidenlaan gerend. Een van hen was met de fiets. Het gaat om twee blanke jongens van ongeveer 20 jaar oud.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident.

Getuige gezocht ivm brandstichting en mishandeling. Vandaag 1 november omstreeks 13.30 - 13.45 uur vond er in het speelveld gelegen tussen de Bingelkruid - Kruidenlaan - Aronskelk een brandstichting plaats. Hierbij werd een picknick tafel en twee bankjes vernield. Daarop volgend werd een 62 jarige man door twee personen mishandeld. De man heeft hierbij letsel opgelopen aan zijn gezicht. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De twee personen worden ook verdacht van de brandstichting. De twee personen zijn via het speelveld naar de Kruidenlaan gerend in de richting van Christoffelkruid. Een van de personen was met de fiets. Het gaat om twee jongens. Blank uiterlijk. Een jongen ongeveer 20 jaar, lengte ongeveer 1.65 meer. De andere jongen, eveneens ongeveer 20 jaar en lengte 1.85 meter. De zaak is momenteel in onderzoek. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie Venray-Gennep. Tevens wordt aan de mensen die in de directe omgeving woonachtig zijn en beschikken over beveiligings camera's de beelden te bekijken. Mocht hier relevante informatie op staan dan is het verzoek om contact op te nemen met de politie. Heeft u informatie wie bij deze strafbare feiten zijn betrokken dan kunt u ook anoniem melden. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal