Verras je kind met een sms van Sint of Piet

© Anonieme sms.

Het is alweer november, de pepernoten liggen in de schappen en dat betekent dat de voorpret voor ‘Het heerlijk avondje’ op 5 december is begonnen. Kinderen verheugen zich al op de rookpluimen van de stoomboot en pepernotenregen. Ondertussen staan ouders in de startblokken om hun kids te verwennen.

Aangeboden door Anonieme sms

In aanloop naar 5 december kun je je kinderen traditioneel verrassen met lekkers in hun schoen. Maar daarnaast groeit ook een Sinterklaas sms aan populariteit. Je kunt hiermee anoniem, uit naam van Sinterklaas of een Piet, een persoonlijk berichtje sturen.

Sms versturen namens Sint en PietTijdens de Sinterklaasperiode kun je met een sms op verschillende momenten inspelen. Denk aan een sms’je bij aankomst of vertrek van Sinterklaas. Of zet de sms als troef in om braaf gedrag extra te stimuleren. Er zijn eigenlijk drie momenten die je kunt gebruiken om je kind namens Sint en Piet blij te maken met een persoonlijke sms.

1. Als Sinterklaas nog onderweg is

Het versturen van een anonieme sms als Sinterklaas net op zijn boot of paard is geklommen, is goede timing. Het zorgt voor extra voorpret om Sint en Piet weer in de ogen te kijken.

VoorbeeldenLieve [naam kind], ik ben met de boot onderweg naar [plaatsnaam]. Zwaai je straks naar mij? Groeten van Sint.

Lieve [naam kind], Sint en ik staan te springen om jou straks te zien als we aankomen in [plaatsnaam]. Groeten van Springpiet

2. Als Sinterklaas in het land isDe Sint is in het land en hoort en ziet alles via de schoorsteen en zijn Pieten. Daarop kun je inspelen door een sms te sturen over Pakjesavond, het verlanglijstje of de schoen zetten.

VoorbeeldenSinterklaas ziet dat je heel lief bent geweest. Zet je vanavond je schoentje? Dan zorg ik voor iets lekkers. Groeten van Sint en Piet.

Lieve [naam kind], nog vijf nachtjes slapen tot 5 december. Tel jij ook al af? Ik wel! Ik heb al iets leuks voor je uitgezocht. Groeten van Kadopiet.

3. Na PakjesavondHet hoogtepunt van de Sinterklaasperiode, Pakjesavond op 5 december, zit erop. Kinderen stuiteren nog na van alle cadeaus en indrukken. Een persoonlijke sms van Sinterklaas doet daar nog een schepje bovenop.

VoorbeeldenLieve [naam kind], ik zie dat je heel blij met alle cadeaus gisteren op Pakjesavond. Tot volgend jaar! Groeten van Sint en Piet.

Lieve [naam kind], je hebt gisteren mooi Sinterklaasliedjes gezongen. Ik heb genoten! Groeten van Muziekpiet.

Kinderen voelen zich heel speciaal wanneer zij een sms krijgen van Sint of Piet. Je kunt een sms sturen namens Sint en Piet of Sinterklaas alleen. Afzenders om uit te kiezen zijn bijvoorbeeld Danspiet, Muziekpiet, Superpiet, Zeurpiet en Dichtpiet. Hiermee kun je inspelen op de hobby of interesse van je kind.

Sms versturen voor volwassenenAnoniem een sms versturen kan tijdens de Sinterklaasperiode ook een leuke verrassing zijn voor volwassenen. Denk aan het sturen van een sms namens Sint of Piet als reminder om het verlanglijstje aan te vullen of prikkel de voorpret van de surprise-avond door te sturen dat er een grote verrassing staat te wachten.

Een verrassing in de vorm van een sms namens Sint en/of Piet maakt jong en oud een glimlach rijker.