Twee 17-jarige jongens opgepakt voor steekincident in Maastricht

© Track’88

Maastricht -

De politie heeft woensdagochtend twee 17-jarige jongens aangehouden, nadat er geblurde beelden zijn vrijgegeven van de verdachten, voor het neersteken en mishandelen van een 20-jarige man in Maastricht.

Redactie

Dat meldt de politie op twitter. De verdachten hebben zich niet gemeld, maar door het vrijgeven van de beelden zouden er stappen zijn gezet in het politieonderzoek, waardoor de twee jongens konden worden aangehouden.

Lees ook: Politie dreigt ongeblurde beelden te delen van minderjarigen die 20-jarige man neerstaken en mishandelden in Maastricht

Het slachtoffer liep op maandagavond 17 oktober samen met zijn vriendin door het centrum van Maastricht toen hij zag dat een groepje jongeren een meisje mishandelde. Toen hij tussenbeide kwam, ontstond er een vechtpartij tussen de man, zijn vriendin en de groep jongeren. De man en zijn vriendin kozen er in eerste instantie voor om weg te gaan, maar de man besloot even later toch verhaal te halen bij de groep jongeren. Daarop werd hij mishandeld en gestoken. Dit alles gebeurde rond kwart over acht in de buurt van Mosae Forum.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.