Bejaarde vrouw breekt heup bij woninginbraak in Horn: inbrekers gevlucht

Horn -

Een bejaarde vrouw heeft dinsdagmiddag haar heup gebroken nadat zij is gevallen bij het ontdekken van een inbraak in haar woning in Horn.

Redactie

Dat meldt de politie op Twitter. De politie ontving dinsdagmiddag een melding van een woningoverval aan de Heer Willemstraat in Horn. Later bleek het om een inbraak te gaan.

Vrouwelijke tieners

De twee inbrekers - volgens de politie vrouwelijke tieners met een getinte huidskleur - zijn de woning binnengetreden, maar op een bepaald moment kwam de bejaarde bewoonster binnen, waarna de twee tieners zijn gevlucht in de richting van de Mussenberg of de Heer Willemstraat.

De bewoonster viel bij het ontdekken van de inbraak en brak daarbij haar heup. Het is niet duidelijk of de inbrekers hier een aandeel in hadden.

De politie heeft dinsdagmiddag een buurtonderzoek verricht, maar is nu op zoek naar camerabeelden van de omgeving van de Heer Willemstraat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal