Schoten gehoord vanuit een woning in Weert: gewonde man op straat

Schoten gehoord vanuit een woning in Weert: een gewonde. © Weert de Gekste

Weert -

Vanuit een woning aan de Sint Louis in Weert zijn woensdagavond schoten gehoord. Eén man is lichtgewond aangetroffen op straat, maar het is niet duidelijk of de verwondingen een verband hebben met het incident.

Redactie

Het voorval vond plaats rond half acht woensdagavond. Dat meldt de lokale nieuwssite WeertdeGekste. De gewonde man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie blijft erbij dat er niemand gewond is geraakt bij het schietincident.

Op de parkeerplaats achter een appartementencomplex was gesneuveld glas te zien. De politie heeft die locatie woensdagavond tijdelijk afgezet voor onderzoek en doet momenteel verder onderzoek. Ook wordt er gezocht naar getuigen. Vooralsnog blijft het onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld aan de Sint Louis in Weert.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal