Expositie van Nederlandse en Iraanse kinderen bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

© Gemeente Roerdalen

Herkenbosch
Silke van Deelen

De werkjes van honderd Nederlandse en Iraanse kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar zijn te zien tijdens de expositie van 6 november tot 31 maart 2023 bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

De kinderen die meedoen aan de expositie zijn onder andere kinderen van L’Art Iran, Basisschool de Berensprong Herkenbosch en VMBO het Kwadrant Weert. Het thema van de tentoonstelling is familie. De werkjes zijn te koop voor 30 euro. De opbrengst gaat naar de families van de Iraanse kinderen die in een moeilijke financiële situatie leven.

De salon is gratis bezoeken van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kasteel Daelenbroeck ligt aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch. Zondag 6 november vindt om 15.00 uur de feestelijke opening plaats, met speciale activiteiten voor kinderen. Burgemeester Monique de Boer opent dan de expositie.

Kijk voor meer informatie op www.kleingelukuitroerdalen.nl/bijzondere-expositie-kasteel-daelenbroeck.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal