Video: Grote brand bij horecazaak aan Midden-Peelweg in Sevenum

Brand bij horecazaak in Sevenum. © Edward-Media

In Sevenum is zaterdagochtend vroeg brand uitgebroken bij een horecazaak aan de Midden-Peelweg. Het vuur woedde in het Fun & Entertainment Center, waar meerdere eet- en vermaakgelegenheden onder een dak gehuisvest zijn. Niemand is gewond geraakt.

RedactieBron: ANP

Rond 7:30 uur zaterdagochtend was het vuur volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Limburg-Noord onder controle. Het nablussen gaat nog wel even duren.

Omwonenden aan de Kleefsedijk en de Graskuilenweg hadden eerder al het advies gekregen om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten vanwege de rook. De Midden-Peelweg was tijdelijk afgesloten in verband met de rookontwikkeling. Het vuur ontstond rond 4:30 uur op de eerste verdieping in een hoek van het complex. De brandweer richtte zich, naast het bluswerk, ook op het redden van de rest van het gebouw.

Vijver

De brandweer haalde bluswater uit een vijver op de naastgelegen camping De Schatberg. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bowlingbaan

Het Fun & Entertainment Center omvat onder meer een restaurant, een bar, een bowlingbaan en een lasergamehal.

© Edward-Media

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal