Archief Well houdt op zondag 27 november een historische filmmiddag

© Archief Well

Well
Silke van Deelen

Archief Well houdt op zondag 27 november een historische filmmiddag getiteld: ‘Well, in de jaren tachtig van de vorige eeuw’.

In de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw hebben Sef Zeegers en Wiel Klabbers video-opnames gemaakt van allerlei gebeurtenissen, festiviteiten en activiteiten in Well. De videobanden zijn door de families beschikbaar gesteld aan Archief Well. Vrijwilligers hebben de banden gedigitaliseerd, geredigeerd en gemonteerd tot korte filmpjes van maximaal twintig minuten. Van de filmpjes die klaar zijn, wordt deze middag een selectie vertoond. Voor deze eerste voorstelling is gekozen uit het materiaal van Wiel Klabbers. De toegang voor deze middag is gratis. Tevens id na afloop het eind vorig jaar uitgegeven boek ‘WELL sporen uit het verleden’ deel 5 te koop voor een speciale Sinterklaasprijs van 12,50 euro.

De historische filmmiddag vindt plaats in MFC De Buun van 14.00 tot 16.30 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal