Jaarlijkse JOL-kermis voor de jeugd in Lottum

Foto ter illustratie. © ING Image

Lottum
Silke van Deelen

Stichting J.O.L. in Lottum houdt op 12, 13 en 14 november weer de jaarlijkse JOL-kermis voor de jeugd.

De kermis vindt plaats in de zaal van het JOL/Canix-gedeelte van de Smetenhof aan de Broekhuizerweg tegenover de kerk. Het is een fancy fair-achtig festijn met bijna constant rondes van het Rad van Avontuur waarvoor loten gekocht kunnen worden. De jeugd kan zich amuseren met spellen zoals touwtje trekken bij Ernie en Bert, blikgooien, het ballenspel, de grabbelton en het lolliespel. Met de verdiende punten kunnen in de prijzentent prijzen uitgezocht worden. De bar is geopend en er worden loten verkocht voor de Grote Ronde van het Rad van Avontuur met prijzen als een reischeque en een weekend autohuur.

De JOL-kermis vindt plaats op zaterdag 12 november van 14.30 tot 17.30 uur speciaal voor de jeugd, met echte kinderrondes van het Rad van Avontuur.

Op zondagmiddag om 15.00 uur start de JOL-kermis met een gratis ronde voor alle kinderen van de basisschool. Het festijn gaat dan door tot 24.00 uur.

Maandag 14 november, de dag van de Paardenmarkt, vindt de JOL-kermis plaats van 10.30 tot 18.00 uur. De trekking van de Grote Ronde is rond 17.30 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal