Een eigentijdse keuken, een feest voor je smaakpapillen

De laatste trends voor het inrichten van je droomkeuken, bij Au Four maken ze een eigentijds keukenontwerp dat perfect past bij jouw kookwensen. Een keuken met sfeer, voor gerechten met smaak.

Aangeboden door Au Four

Hoe fijn is het om je droomkeuken te laten ontwerpen door professionals? Vakmensen die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, de meest innovatieve kookoplossingen en gebruiksvriendelijke materialen. Er is veel moois om uit te kiezen, laat je inspireren door de laatste trends en begeleiden door ervaren keukenadviseurs die weten wat er mogelijk is in jouw specifieke situatie. Zodat het uitzoeken van een nieuwe keuken ook een waar feest wordt.

Stijlvol meubelstukWelke trends zien we dan? De keuken krijgt meer en meer de hoofdrol in huis. Hier gebeurt het, het gezellige samenzijn in een sfeervolle omgeving. Ontspannen samen genieten van heerlijke maaltijden, werken met geavanceerde apparaten die ook echt voor je werken zodat koken een dagelijks plezier wordt. Dit alles in een keuken die er niet uitziet als een keuken. Want de kastjes zijn stijlvolle meubelstukken, afgewerkt in de mooiste materialen. Greeploos en voor de liefhebber voorzien van zachte sfeerverlichting. Het werkblad is daar helemaal op afgestemd, voor een sfeervol geheel. Denk aan de luxe uitstraling van marmer, die in keramiek of dekton ook nog eens echt praktisch is.

Open en sfeervolHet kookgedeelte heeft ook alle aandacht gekregen om zo min mogelijk op te vallen. Afzuiging in het werkblad is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Bora heeft de mooiste systemen die alle kookluchtjes direct bij de bron weten weg te nemen. De kookunit met geïntegreerde bladafzuiging is mooi om te zien en wordt naadloos in je werkblad weggewerkt. Bye bye vervelende luchtjes en sta-in-de-weg afzuigkap. Hallo open en vooral ook sfeervolle keuken.

Technische hoogstandjesMet de functies en het design van je lievelingsapparaten kun je tegenwoordig ook alle kanten op. Koken met stoom gecombineerd met alle bakmogelijkheden, alles-in-een apparaten of juist geavanceerde specialisten, van wijnklimaatkast tot vacumeer- of warmhoudlade, je kunt op je wenken bediend worden. En zeker niet alleen in rvs verkrijgbaar, want als zwart of wit beter staat moet dat toch ook tot de mogelijkheden behoren?

Slim en een lust voor het oogDiverse kleuren en afwerkingen zien we ook terug bij de kranen en spoelbakken: goud, rvs, zwart, grijs, wit, you name it. Ook de Quooker doet met deze trend mee. Niet alleen kan deze kraan alles - naast koud, warm en kokend water geeft deze specialist ook gekoeld en bruisend water - dit alles-in-één hoogstandje ziet er ook nog eens mooi uit. Niets staat je meer in de weg om je keuken het stralende middelpunt in huis te laten zijn.

Uniek is de standaardBen je al een tijdje aan het nadenken om je keuken te veranderen en wil je het goed aanpakken? Neem contact op met Au Four. De vakmensen weten het ontwerp zo te maken dat je oogstrelende keuken perfect bij de architectuur van het huis past. De keuken wordt echt bij de ruimte betrokken, praktisch ingedeeld en voorzien van de mooiste afwerkingen. Voor een persoonlijke keuken en een creatief ontwerp op maat.

Meer informatie: aufour.nl

Tekst: Petra Lejeune