Broers uit Urmond draaien weer non-stop carnavalsmuziek via radio Gaaas

Afbeelding ter illustratie. © ING Image

Urmond -

Broers Patrick en Kevin Noblesse starten vanaf de elfde van de elfde weer met de Urmondse radiozender Gaaas. Tot en met Aswoensdag wordt 24 uur per dag carnavalsmuziek gedraaid.

de redactie

Gaaas startte begin vorig jaar met uitzenden toen vanwege de coronamaatregelen geen carnavalsactiviteiten konden plaatsvinden. Doel was om het vastelaovesgeveul in Stein over te brengen. Het initiatief werd omarmd en zodoende ging de zender vanaf de elfde van de elfde 2021 wederom de lucht in.

Dat gebeurt dit jaar weer op de elfde van de elfde en via www.gaaas.nl, social media en de app, zal onafgebroken carnavalsmuziek te beluisteren zijn. „Op carnavalsvrijdag zijn we tevens live aanwezig tijdens het schoolcarnaval van OBS de Maaskei in Urmond en carnavalsdinsdag houden we een Gaaas Party met optredens van Limburgse Artiesten vanuit Cafe Bie Brigitte”, laat Kevin Noblesse weten.

Radio Gaaas gaat ook, net als vorig jaar, geld bijeenbrengen voor het goede doel. „Lokale ondernemers kunnen commercials bij ons inkopen. Wij spelen ze af en het geld gaat naar Stadssjötterie St. Leendert Uermend.”

Lees ook: Carnavalsradio Gaaas draait muziek uit heel Limburg als steun voor Urmondse stamkroeg