Mennen is op verzoek op ‘bezeuk’ bij jarige harmonie Sint Augustinus uit Geleen

Muzikant Rob Mennen presenteert de jubileumavond van harmonie Sint Augustinus. © Archieffoto Jean-Pierre Geusens

Geleen -

Harmonie Sint Augustinus uit Lutterade in Geleen viert dit jaar haar 125ste verjaardag. Het muziekgezelschap heeft muzikant Rob Mennen uitgenodigd voor de avond ‘Op Verzeuk op Bezeuk’ op zaterdag 19 november in de Hanenhof.

Redactie

Mennen presenteert de avond en gaat samen met de leden van het harmonie-orkest invulling geven aan een ‘onvergetelijke’ avond, aldus Sint Augustinus. De muzikant speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert en prikkelt, in interactie met orkest en publiek. De veel gevraagd pianist werkt onder andere samen met Suzan Seegers, Brigitte Heitzer, Jack Vinders en de bij André Rieu zingende Australische sopraan Mirusia.

Barn & Belle

Het americana- en roots-duo Barn & Belle uit Geleen is op de jubileumavond ook van de partij. Dit duo won de wedstrijden van Podiumvrees en BRUL. Het leverde hen een optreden op tijdens Mama’s Pride.

Harmonie Sint Augustinus, onder leiding van Marc Doomen, speelt muziek van Benny Goodman, Elvis Presley, Glenn Miller, Gloria Estefan, enkele klassieke werken en diverse arrangementen van de hand van Mennen van onder andere Frank Boeijen, Frans Halsema en Toon Hermans. Naast de harmonie treden , onder leiding van Mark van den Hoogen, De Augus10ers op en laat de drumband, die geleid wordt door Jo Meijs, van zich horen.

Mennen ging vorig weekend al op ‘bezeuk’ bij Fanfare Ellona uit Ell, als aftrap van haar jubileumjaar 2023.

Het muzikale spektakel begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree bedraagt 12,50 euro.

Kaarten zijn te koop aan de ingang van de zaal, en op de voorverkoopadressen: Woninginrichting Sip Jacobs aan de Rijksweg Zuid, en Droomlingerie aan de Raadhuisstraat, en in Café De Hanenhof. Ook via: www.harmoniesintaugustinus.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal