Natuurfilm Landschap zonder Grenzen nu ook in Weert te zien

Het Laurabos © ©2017 John Peters Fotografie

Weert
Silke van Deelen

IVN Weert e.o. en NMC vertonen op dinsdag 13 december bij Natuur- en Milieucentrum ‘De IJzeren Man’ de natuurfilm Landschap zonder Grenzen van Jan Bovend’Eerdt uit Stramproy.

Jan Bovend’Eerdt, groot natuurliefhebber, heeft jaren in de regio gefilmd. Hij heeft de vele natuurgebieden rondom Weert zoals het Weerterbos, de Krang, de Loozerheide en het Laurabos in beeld gebracht en filmde kleurrijke dieren, vogels, planten en insecten van zeer dichtbij.

Na het overlijden van Jan heeft een videogroep uit Helmond gedurende twee jaar aan de film gewerkt, onder andere door een scenario te schrijven en de montage van deze bijzondere productie te verzorgen.

De film, gemaakt in een zeer hoge beeldkwaliteit, wordt vertoond op 13 december om 19.30 uur in de grote zaal van het Natuur- en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert. De kosten bedragen 4 euro inclusief een kop koffie of thee. Graag gepast en contant betalen bij binnenkomst.

Aanmelden via reserveringen@nmcweert.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal