Eerste fototentoonstelling Cultura Venray in leegstaande winkelpanden

De eerste expositie heeft als thema ‘tijd’. © Cultura Venray

Venray -

Cultura Venray gaat vier keer per jaar een fototentoonstelling inrichten in leegstaande panden in het centrum. De eerste expositie start vrijdag en heeft als thema ‘tijd’.

Marcel van Lier

Veel Venrayse amateur- en beroepsfotografen hebben zich in de afgelopen maanden laten inspireren door dit thema. Hans Lenssen van Cultura Venray is blij met het grote aantal inzendingen. „Het is bovendien erg leuk om te zien hoe verschillend mensen het begrip ‘tijd’ interpreteren. Een mooi voorbeeld is het afsterven van een bloem.”

Het streven is om jaarlijks vier verschillende thema’s te kiezen en af te sluiten met een grote overzichtstentoonstelling. De eerste expositie getiteld ‘Door het oog van de tijd’ is te zien in panden aan het Kapelaanspad, de Schoolstraat en het Schoutenstraatje en duurt tot begin januari.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal