103 jaar oude Duif verhuist voor vijfde keer

Meer dan 100 jaar zat Woninginrichting De Duif in Geleen. Vier keer verhuisde het familiebedrijf in Geleen, telkens naar een groter pand. Nu staat de vijfde verhuizing voor de deur en wordt afscheid genomen van Geleen.

Redactie Ondernemen in Limburg

Woninginrichting De Duif opent begin volgend jaar een nieuwe zaak in Beek aan de Markt. Sinds deze maand huurt de familie Willems de voormalige sportshop Kicks in Beek. Het pand wordt de komende maanden verbouwd en gaat naar verwachting begin 2023 open.

Met de verhuizing komt er een einde aan de lange historie van het bedrijf in Geleen. Het was Jan Willems die in 1919 vanuit Gouda naar Limburg kwam omdat hij verwachtte dat de mijnwerkers behoefte hadden aan goed textiel en beddengoed. De zaak floreerde en moest telkens uitbreiden. Ook na de sluiting van de mijnen bleef de zaak groeien.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal