Kerstconcert Harmonie St. Jozef Kaalheide met medewerking van Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes. © Yara Verstappen

Kerkrade -

Harmonie St. Jozef Kaalheide geeft op zondag 11 december een concert in kerstsfeer. Locatie is dit keer de concertzaal van Flexiforum.

redactie

Aan het concert wordt verder medewerking verleend door soliste Marjolein Heijltjes. De muzikale leiding is in handen van dirigent Björn Bus.

Met het oog op het honderdjarig bestaan in 2023, voert de harmonie een drietal werken uit met een speciale betekenis, waaronder Elsa’s Procession to the Cathedral van Richard Wagner.

Aanvang 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/kaalheide2022 of via info@harmoniekaalheide.nl. Op de concertdag zelf zijn nog kaarten te koop aan de avondkassa. Er is voor dit concert een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal