Zoektocht met speurhonden naar vermiste Selina (13) in grensgebied bij Venlo

© Track’88

Venlo -

De politie in Limburg zoekt samen met Duitse collega’s naar een 13-jarig meisje dat vermist wordt in Venlo. Ze zoeken naar haar in de buurt van de Klagenfurtlaan en Hinsbeckerweg, schrijft de politie. De politie gebruikt speurhonden en daarnaast is het Veteranen Search Team (VST) ingezet.

Redactie

Het meisje heet Selina. Ze zou volgens de politie redelijk verward zijn vertrokken en is voor het laatst gezien in het gebied de Venloër Heide, net over de Duitse grens. Om die reden zoekt ook de Duitse politie mee.

Het meisje is 1,65 meter lang, draagt zwarte kleding en heeft lang blond haar. Mensen die haar zien wordt gevraagd 112 te bellen.

Een woordvoerster van de politie zei zich „ernstige zorgen te maken over haar toestand”. Voor zover bekend is Selina dinsdagochtend alleen vertrokken, ze is niet opgehaald of iets dergelijks.

Het Veteranen Search Team (VST) wordt regelmatig ingezet door de politie. Het in 2017 opgerichte team van oud-Defensiemedewerkers zocht in het verleden ook naar Sanne en Hebe, alsook naar de 9-jarige Gino.

Zoektocht met speurhonden naar vermiste Selina (13) in grensgebied bij Venlo. © Track’88

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal