Twee mannen verstoren live-uitzending Jinek: ‘Laten we opstaan voor Qatar!’

Twee mannen, gehuld in een geel hesje, in gesprek met Eva Jinek over de misstanden in Qatar. © RTL

De live-uitzending van Jinek is dinsdagavond verstoord door twee mannen. De heren wilden in de RTL4-talkshow aandacht vragen voor de misstanden in Qatar, het land waar dit jaar het WK voetbal wordt gehouden. „Laten we opstaan voor Qatar”, schreeuwden ze.

Redactie

„Ik snap het jongens, helemaal. Ik denk dat heel veel mensen dit begrijpen”, sprak presentatrice Eva Jinek de mannen kalm toe. „Heel veel mensen zitten met hun handen in het haar. Maar ik weet ook niet wat ik kan doen om dit voor jullie op te lossen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na een kort gesprek gingen de heren weer terug naar hun zitplaats in het publiek. De twee zijn daarna niet meer aan het woord gekomen.

Vorig maand werd de live-uitzending van Jinek nog bruut verstoord door boze Oranjefans. Een week eerder ging het ook al mis toen een klimaatactivist zich vastlijmde aan de talkshowtafel.

Lees ook: Klimaatactivist lijmt zich vast aan tafel tijdens live-uitzending Beau

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal