Nieuw pastoraal team voor Maastricht-West

Beeld ter illustratie. © ING Image

Maastricht -

De Maastrichtse parochies Sint Jozef, Sint Theresia en Sint Anna-Lambertus in Maastricht krijgen per eind november een nieuw pastoraal team.

Redactie

René Schols is benoemd tot pastoor. Hij is de vervanger van wijlen pastoor Andries van den Berg. Daarnaast worden kapelaan Nicolas Pethuru, transeunt diaken Vincent Kumar en permanent diakens Kees Bekker en Jos Valke aan het team toegevoegd. „In het kader van de herstructurering van parochies in Maastricht is nu één pastoraal team voor heel Maastricht-West benoemd, onder leiding van Schols”, meldt het bisdom. De nieuwe leden behouden tevens hun huidige taken binnen parochiefederatie Johannes Paulus II.

Lees ook: Samenwerking parochies leidt tot nieuw elan, ‘wie nu naar de kerk gaat, is er bewuster mee bezig’

Pastoor Schols wordt in het weekend van 26 en 27 november officieel geïnstalleerd. Dat gebeurt op zaterdag om 18.00 uur in de Annakerk en op zondag om 10.00 uur in de Theresiakerk. Tijdens de vieringen worden ook de overige leden van het pastoraal team aan de parochianen voorgesteld.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal