Oekraïense film ‘Where are you, Adam?’ te zien in Roermond, Sittard en Venlo

© Where are you, Adam?

Roermond
Silke van Deelen

De Oekraïense film ‘Where are you, Adam?’, over de monniken op de Griekse berg Athos, is binnenkort te zien in Roermond, Sittard en Venlo.

Zo’n 200.000 mensen in vijftien landen hebben de film intussen gezien. De documentaire geeft een inkijkje in het leven van de monniken op het Griekse schiereiland Athos; een wereld waar de tijd niet door de klok wordt beheerst. De documentaire volgt gelovige mensen die helemaal opgaan in hun werk en gebed, hun beproevingen, de diverse moeilijkheden en pijn. Alles in een ritme omgeven door de natuur van het eiland Athos.

De film is in het Nederlands ondertiteld en in augustus gestart in diverse bioscopen in Nederland. In november is Where are you, Adam? te zien in Limburg en wel op 20 november, 7 en 13 december in de ECI Cultuurfabriek in Roermond, op 20 november in Filmhuis De Domijnen in Sittard en op 24 november en 11 december in Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo.

Meer informatie is verkrijgbaar via denpeirazei.com.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal