Seniorendrumband Mestreech is ‘door omstandigheden’ leden kwijt en hoopt op nieuwe aanwas

© ING Image

Maastricht -

Seniorendrumband Mestreech 2012 is op zoek naar nieuwe leden. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Redactie

„De afgelopen tijd is – door diverse omstandigheden – een aantal leden niet meer in de gelegenheid nog langer lid te blijven. Omdat wij geloven dat er nog steeds liefhebbers van drumbandmuziek rondlopen, die mogelijk niet weten dat zij bij ons onderdak kunnen vinden, doen we een oproep”, schrijft de vereniging.

Het muziekgezelschap beoogt voormalig tamboers, man of vrouw, van vijftig jaar en ouder de gelegenheid te bieden om „op ontspannen wijze en zonder prestatiedrang de liefde voor drumbandmuziek nieuw leven in te blazen”. De repetities zijn wekelijks op donderdagavond vanaf 19.30 uur en vinden plaats in de Oude Harmoniezaal Sint Michael, Heugemerstraat 76 in Maastricht (Heugem).

Kijk voor meer informatie op seniorendrumbandmestreech.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal