Gemeente Landgraaf reikt vier jongerenlintjes uit

© Gemeente Landgraaf

Landgraaf -

Vier jongeren uit Landgraaf met elk een eigen, bijzonder verhaal waarmee ze zich hebben onderscheiden zagen hun inzet vrijdag 18 november beloond met een jongerenlintje.

redactie

De onderscheiding ging dit jaar onder meer naar Tjerre Bellemakers (16), hij is al drie jaar buddy voor een gehandicapte jongen in een rolstoel. Niet alleen op school, maar ook in zijn vrije tijd.Er was ook een lintje voor de 12-jarige Lyana Stienstra, inmiddels bijna twee jaar vrijwilliger bij de stichting ‘Zo mooi mogelijk’. Ze helpt daar jongeren met een beperking. De 17-jarige Daan Roeleveld ontving een jongerenlintje vanwege zijn werk voor het Landgraafse Jongerenwerk. Tot slot werd ook Vienna van der Heijden (14) onderscheiden met een lintje, dit vanwege de activiteiten die zij organiseert voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere jeugd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal