Woning overvallen in Maastricht: twee personen gewond

© Track’88

Maastricht -

Bij een overval op een woning aan de Duitse Poort in Maastricht zijn donderdagavond twee personen lichtgewond geraakt.

Redactie

Twee mannen drongen rond 22.00 uur de woning binnen en vertrokken uiteindelijk met onbekende buit. Van de verdachten ontbreekt sindsdien ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Een van de verdachten is een lichtgetinte man van ongeveer 1,90 meter met een tenger postuur. Hij spreekt Arabisch-Marokkaans. Hij droeg tijdens de overval een zwarte broek en jas of hoodie met capuchon. Daarnaast droeg hij een zwart mond-neusmasker.

De andere verdachte is een lichtgetinte man met een normaal postuur en een stuk kleiner dan de eerste verdachte. Hij spreekt Nederlands. Ook hij was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwart mond-neusmasker.

Getuigen die camerabeelden hebben of iets verdachts gezien hebben rond 22.00 uur op de Duitse Poort worden verzocht zich te melden bij de politie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal