Floor Jansen enorm opgelucht: ‘Kankervrij en geen uitzaaiingen’

Zangeres Floor Jansen is kankervrij. De Nightwish-ster laat vrijdag op sociale media weten dat bij een operatie aan haar borst „alles wat kanker is, is weggenomen” en dat „het niet is uitgezaaid”.

Redactie

De zangeres is „enorm opgelucht” dat de operatie is geslaagd. „Ik zit nog niet op 100 procent, maar ik twijfel er niet aan dat alle concerten nu me de kracht geven om met jullie allemaal te gaan rocken tijdens de aankomende Europese tournee.”

Jansen wordt in februari bestraald om „ervoor te zorgen dat alles wegblijft”.

De zangeres, die is opgegroeid in Beegden, maakte vorige maand bekend dat ze kanker heeft. Alle berichten die ze sindsdien heeft ontvangen doen haar goed. „Bedankt voor jullie geweldige steun en beterschapswensen.”

Lees ook: Borstoperatie Floor Jansen geslaagd: ‘Verwijderen van tumor ging goed

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal