Zilveren jubileum adventstocht naar pelgrimsoord Banneux

© Diana Scheilen

Margraten -

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden (SPV) houdt zondag 18 december voor de vijfentwintigste keer de adventstocht naar Banneux. Kaarten voor de terugreis – per bus – zijn nu verkrijgbaar.

Redactie

Vertrekken kan bij de kerken van Margraten (42 kilometer, 07.00 tot 07.30 uur) en Noorbeek (36 kilometer, 07.45 tot 08.15 uur) of de abdij in Val Dieu (25 kilometer, 10.00 tot 10.30 uur).

„Bestuursleden van SPV zijn op deze drie tijdstippen en startplaatsen aanwezig om mensen weg te helpen. Met deze starttijden kan men op tijd in Banneux zijn voor de afsluitende eucharistieviering om 17.30 uur”, laat de organisatie weten.

Lees ook: Lourdes blijft bijzonder, ook na honderdvijftig keer: ‘Het is elke keer geweldig om te zien wat het met mensen doet’

Busvervoer

Wie na de tocht graag per bus naar de vertrekplaats terugreist, kan hiervoor tot en met 13 december een ticket kopen. Deze kaarten kosten veertien euro en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van de busreis op spvlimburg.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal