Gehavend Bevo kansloos onderuit tegen Aalsmeer

© John Peters

Panningen -

De handballers van Herpertz Bevo HC zijn de tweede competitiehelft in de BENE-League begonnen met een forse nederlaag. In sporthal De Heuf was Green Park/Handbal Aalsmeer met 23 - 42 veel te sterk.

Frans Jetten

De door blessures flink gehavende thuisploeg kon het verlies van nóg twee opbouwers niet opvangen. Melle van Katwijk viel vorige week uit met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure en Kobe Serras liep aan het eind van de vrijdagtraining een enkelblessure op. De hierdoor noodgedwongen geïmproviseerde opbouwrij was duidelijk niet op elkaar ingespeeld. Dat leidde tot nogal wat balverlies en snelle tegendoelpunten. Een sterk keepende Arjan Versteijnen wist de schade in de eerste helft nog enigszins te beperken: 11-19.

Na de rust liep het verschil snel op. Na 12 minuten was de marge al verdubbeld. Beide ploegen zetten ook hun wisselspelers in maar dat maakte voor de verhoudingen weinig verschil. Coach Richard Curfs was na afloop zeer ontevreden over de verrichtingen van zijn ploeg. „Het is duidelijk dat we veel blessures hebben, maar ik accepteer niet dat de afspraken niet worden nagekomen en de vechtlust ontbreekt.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal