Genomineerden sportprijzen gemeente Eijsden-Margraten bekend

© ING Image

Eijsden -

De genomineerden voor de sportprijzen van de gemeente Eijsden-Margraten zijn bekend. De onderscheidingen worden tijdens het sportgala op maandag 12 december uitgereikt.

Redactie

In de categorie talent maken Xavier Webers (judo), Femke Huntjens (voetbal), Lieke van Waarsenburg (handbal) en Lynn van Waarsenburg (showdans) kans. De winnaar in de categorie sportploeg moet worden gekozen uit Riesteland Runners (atletiek), FC Bemelen 1 (voetbal) en TV Eijsden (tennis).

Koen de Groot (zwemmen), Jimmy Slenter (wielrennen) en Jo Schoonbroodt (atletiek) zijn genomineerd voor de titel sportman van het jaar. Bij de dames is de keuze gevallen op Marlinde Conjarts (fitness) en Manon Bosmans (fitness). Voor de aanmoedigingsprijs komen wielrenners Bart van der Pluym, Erik Gommer en Walter Hendriks en voetballer Lars Offermans in aanmerking. Tot slot gaat er een prijs naar een vrijwilliger. De genomineerden zijn Albert Geenen (badminton), Ruud Vliegen (voetbal) en Neeltje de Jong (zwemmen).

Sportgala

Mensen die het sportgala willen bijwonen, kunnen kaarten bestellen door een mailtje te sturen naar sportraadeijsdenmargraten@gmail.com. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open om 19.00 uur) en vindt plaats in de zaal van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden. Aansluitend is er een feestavond.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal