Restaurant De Beren zamelt in voor KiKa én bezorgt drie gezinnen onbezorgde Kerst

Restaurant De Beren in Valkenburg zet de kerstgedachte kracht bij. © De Beren

Valkenburg -

Restaurant De Beren komt tijdens de jaarlijkse, Valkenburgse kerstmarkt met een vier meter hoge wensboom, waarmee geld wordt ingezameld voor KiKa.

Redactie

Het etablissement wil met de actie de kerstgedachte kracht bijzetten. „Bezoekers kunnen bij ons een doorzichtige kerstbal kopen voor één euro. Hierbij krijgen ze een briefje, waarop ze een wens kunnen schrijven om in de boom te hangen. Het bedrag gaat naar KiKa”, laat eigenaar Jeffry Peels weten.

Lees ook: Kerststad Valkenburg ouderwets druk, maar ‘niet zo groot als in India’

Watten

Daarnaast kunnen mensen via de Facebookpagina van het restaurant gezinnen nomineren, die het verdienen om tijdens de feestdagen in de watten gelegd te worden. Uit alle inzendingen kiest De Beren er drie. „Het is onze persoonlijke wens om iedereen te laten genieten tijdens Kerst. Juist gezinnen die het zwaar hebben, verdienen een onbezorgde kerstviering met elkaar. Samen in verbinding eten, drinken en vieren. Dat is voor ons de ultieme kerstgedachte.”

De wensboom is tijdens de kerstmarkt te vinden op adres Leeuwenhof 9 in Valkenburg. Zie ook facebook.com/DeBerenValkenburg.