Politie bevestigt: lichaam van Silvana (36) gevonden in Brabants bosgebied

© De Telegraaf/Persbureau Heitink

De politie heeft dinsdagavond na een zoekactie het lichaam gevonden van de vermiste Silvana Heber (36) uit Hoogeloon. Dit is rond 23.00 uur gebeurd in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven. Na onderzoek bevestigde de politie woensdagochtend dat het inderdaad om het lichaam van Heber gaat.

Redactie

De politie zocht in het gebied na niet nader omschreven „aanwijzingen.” Het stuk bos was aan het oog onttrokken door grote zwarte schermen. Het onderzoek naar verdere sporen bij de vindplaats ging ’s nachts verder om meer duidelijkheid te geven over de toedracht. De politie meldde in de ochtend dat het onderzoek ter plaatse is afgerond.

Heber verdween afgelopen zaterdag. Sindsdien was van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Heber.

Familieleden van de vrouw sloegen zaterdagochtend alarm toen Heber niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie startte direct daarna een onderzoek.

Lees ook: Grote zoekactie naar vermiste Silvana (36) in Brabants bos, man (41) opgepakt

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal