Kerstpakkettenactie Vincentiusvereniging: iemand voordragen kan tot 8 december

Foto ter illustratie. © DE LIMBURGER PETER SCHOLS

Valkenburg -

Vincentiusvereniging Valkenburg houdt dit jaar wederom een kerstpakkettenactie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Redactie

„Dit jaar is voor veel mensen een jaar is geworden vol onzekerheden, veroorzaakt door onrust in de wereld, de grote stijging van kosten voor levensonderhoud en met name energie”, stelt de organisatie.

Wie iemand kent die eenzaam en/of alleen is óf door omstandigheden in een moeilijke financiële situatie terecht is gekomen, kan deze persoon aanmelden. Ook gezinnen die „de eindjes moeilijk aan elkaar kunnen knopen” komen in aanmerking. Voorwaarde is wel dat het om inwoners van gemeente Valkenburg aan de Geul moet gaan.

Lees ook: Kerststad Valkenburg ouderwets druk, maar ‘niet zo groot als in India’

Iemand voordragen kan door een bericht te sturen naar vincentiusverenigingvalkenburg@gmail.com. Vermeld daarin naam, adres en een motivatie. Bellen kan ook: 06-10622555. Aanvragen dienen uiterlijk 8 december binnen te zijn. Mensen die de actie financieel willen steunen, kunnen een bedrag overmaken op rekeningnummer NL59 RABO 0130 5651 64 ten name van Vincentiusvereniging Valkenburg.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal