Kerstpakkettenactie in de kerken in Weert en Nederweert

© Weerter Minima Groep

Weert / Nederweert
Silke van Deelen

De Broederschap organiseert ook dit jaar, in samenwerking met de Weerter Minima Groep en de kerken in het dekenaat Weert, een kerstpakkettenactie voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

“U maakt niet alleen mensen blij die het minder hebben. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis”, aldus Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap.

Mensen kunnen houdbare producten doneren, denk aan blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep). Belangrijk hierbij is dat de producten nog minstens twee maanden houdbaar zijn en ongeopend. Zelfgemaakte producten zijn niet toegestaan. Het inleveren kan tussen 7 en 21 december in de kratten die klaarstaan in de kerken in Weert en Nederweert.

Ondernemers die een steentje willen bijdragen, kunnen contact opnemen via tel. 06-16578988 of e-mail weerterminima@gmail.com.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal