Muziekcursus voor ouders en hun kleintjes in Reuver

© Gemeente Beesel.

Reuver -

Muziek op Schoot is een gratis muziekcursus in de gemeente Beesel, speciaal voor ouders en hun kind in de leeftijd van negen maanden tot en met vier jaar oud.

Deze cursus wordt op de maandagen 12 december, 19 december, 9 januari en 16 januari gegeven in de gymzaal van BS Bösdael in Reuver tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

In de les spelen, bewegen en zingen de ouders samen met hun kleintjes. De liedjes en spelletjes gaan over allerlei dagelijkse dingen, zoals opruimen, de seizoenen en verdriet. Zaken waar kinderen mee te maken krijgen.

De tijdstippen worden ingedeeld op leeftijd. Twee weken voor de start krijgen deelnemers het definitieve tijdstip via de mail.

Aanmelden dient uiterlijk zondag 27 november te gebeuren door een e-mail te sturen naar manon.verstegen@beesel.nl met vermelding van de naam en leeftijd van het kind.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal