Themawandelingen Heerlen op vier achtereenvolgende donderdagen

Heerlen -

Om de donkere decembermaand een stukje aantrekkelijker te maken, kunnen belangstellenden vanaf 1 december op vier achtereenvolgende donderdagen meedoen aan een themawandeling door het centrum van Heerlen.

redactie

Bij vertrekpunt Visit Zuid-Limburg Experience aan het Spoorplein is voorafgaand aan de rondleiding de korte film Parkstad door de tijden heen te zien. Daarna gaan deelnemers met een gids op pad voor een rondleiding van ongeveer 1,5 uur, die eindigt op het Pancratiusplein. Aan het einde krijgen deelnemers een goody kerstpakketje.

Data en tijden: 1 december stadswandeling Heerlen (start 17.45 en 18.15 uur); 8 december Maankwartier wandeling (start 17.45 uur en 18.15 uur); 15 december stadswandeling (start 17.45 uur) en 22 december thema mijnwandeling (start 17.45 uur).

Aanmelden kan via www.shop.tickli.nl/event/OpPadInDeStad.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal