Bronzen beeldje voor Heerlense vrijwilligers Nierstichting

Op de foto van links naar rechts: Sandy Van Loo, Bernarda Mikes, Pauline Ritmeester en Elly van Dijk-van der Poel. © Nierstichting

Heerlen
redactie

Wijkcoördinator Elly van Dijk-Van der Poel en Bernarda Mikes zijn onlangs in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de Nierstichting in de Heerlense wijk Molenberg. Beiden hebben er inmiddels veertig jaar als vrijwilliger opzitten.

De jubilarissen kregen uit handen van regiomanager Pauline Ritmeester en collecte-coördinator Sandy van Loo een bronzen beeldje uitgereikt, gemaakt door kunstenares Corry Ammerlaan-van Niekerk.

„Het beeldje met de titel ‘Van Mens tot Mens’ weerspiegelt de balans tussen de menselijke factoren die nodig zijn voor een duurzame relatie. Juist die menselijke factoren hebben Elly en Bernarda in zich”, zo laat Pauline Ritmeester weten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal