Westa handhaaft zich in de eredivisie

Foto ter illustratie. © John Peters

Wessem -

De mannenploeg van Westa is ook na de feestdagen zeker van de eredivisie tafeltennis. Het play-downduel met PingPong Alkmaar is afgelast.

Roel Heynen

Eigenlijk zouden Westa en Alkmaar elkaar zondag in Wessem treffen. De winnaar blijft in de eredivisie, de verliezer zou nog een extra duel moeten spelen met de verliezer van de andere play-downwedstrijd. Omdat de Noord-Hollanders geen representatief team op de been kunnen brengen, is de wedstrijd van zondag afgelast.

Binnen de daarvoor beschikbare termijn kon ook geen nieuwe datum gevonden worden en is het duel definitief geschrapt. Voor Westa betekent dit een reglementaire zege en daarmee een plaats in de eredivisie voor na de winterstop. Beide teams speelden in de reguliere competitie ook in Wessem tegen elkaar. Toen wonnen de bezoekers met 5-2.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal