Slim ondernemen is toekomstgericht ondernemen

Dagelijks zijn de vennoten en relatiebeheerders van Euregio HabetsRoyen, in gesprek met ondernemers over hun werk, dromen en ambities. Natuurlijk ook over hun toekomstperspectief, de impact van technologische ontwikkelingen, de torenhoge energierekeningen, de noodzaak van verduurzaming en andere relevante ontwikkelingen.

Aangeboden door HabetsRoyen

Meeveren in deze tijdHet team van Euregio HabetsRoyen doet dit vooral op een persoonlijke manier, laagdrempelig en empathisch. Gerard Creuëls: “Empathie is voor ons een grondhouding, van waaruit we denken, invoelen én handelen en kenmerkt onze dienstverlening”. Collega Raymond Jaeqx: “We bouwen een vertrouwensband op. Dat gaat verder dan de boekhouding, jaarrekening en aangiften.”

Raymond vervolgt; “Met onze financiële, fiscale en bedrijfseconomische achtergrond zijn wij een sparringpartner van bedrijven, meelevend én kritisch. Wij geven heldere inzichten, kijken naar kansen en zoeken samen naar toekomstgerichte oplossingen. Er ligt veel op het bordje van de ondernemer. In veel gevallen wordt hij/zij geleefd door de waan van de dag. Herkenbaar?”

Gerard: “Samen kijken we juist naar de toekomst. Of het nou gaat om uitbreiding van de zaak, nieuwe verdienmodellen, investeren in innovatie of het voorkomen van een faillissement. Met een eerlijk, onderbouwd verhaal kan de ondernemer verder. Als het toch mis gaat, helpen we bij een gecontroleerd bedrijfseinde, om verdere privé-schade te beperken. Onderschat dit proces niet. Geen eenvoudige beslissing, soms wel de enige juiste.”

Verbreed je perspectief als ondernemer“Wij specialiseren ons bewust niet in bepaalde branches”. Volgens Raymond Jaeqx kunnen bedrijven namelijk veel leren van andere bedrijven buiten hun sector, zoals op het terrein van beleidsvoering, innovatie, organisatie en financiën. “Wij zijn hierin de intermediair. Het verbreden van het bekende perspectief door inspiratie en concrete oplossingen te halen uit andere sectoren, biedt mogelijkheden voor de ondernemers. Eyeopeners die we hen niet willen onthouden.”

Samen sterk in de regioHet kantoor moet ook voortdurend investeren in kwaliteit. Gerard Creuëls: “Zeker in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, in de bedrijfsvoering en digitalisering. Ook door samen te werken met collega’s in en buiten de accountancy en andere kennispartners kunnen wij de ondernemers optimaal blijven helpen en adviseren. In dit grensgebied wordt men bovendien geconfronteerd met bijzondere problematiek rondom wonen en werken in verschillende landen. Daarom hebben we ook kantoren in België en Duitsland. Samen sterk in de regio, daar gaan we voor. Een kundige vertrouwenspersoon in goede en minder goede tijden.”

https://euregiohr.nl/