Negende editie ‘Enne’ vanaf donderdag 1 december op verschillende locaties in Heerlen te koop

De negende editie van ‘Enne’ is vanaf 1 december verkrijgbaar. © Eigen foto

Heerlen -

De 2023 editie van ‘Enne’ – ‘hét boekje om murals te ontdekken en de stad te proeven’ – is vanaf donderdag 1 december te koop.

redactie

Sanne Gijsbers van Street Art Heerlen en Rian Moonen van Ik ben in Heerlen: Wat nu?! bieden een volledig uitgeschreven wandelroute langs de kleurrijkste murals in het centrum van Heerlen; ‘een rauwe stad in het pittoreske zuiden’.

In deze editie behalve de vergroening van Heerlen, verhalen in over hoe de legende van duizend kraanvogels een muurschildering in Heerlen inspireerde en het gloednieuwe Nederlands Mijnmuseum. Ook vertelt Ron Meyer over het Nationaal Programma Heerlen-Noord en gaat Michel Huisman in op het ontstaan van de Worstenhemel.

De inmiddels negende editie heeft voor het eerst een oplage van duizend stuks, kost 6,95 euro en is te koop bij onder meer Visit Zuid-Limburg, Schunck 100% Heerlen, Cho Pain, B+B The Project, BY Zindzi en tijdens de street art-rondleidingen van Street Art Heerlen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal